Presentació

Aquest blog forma part del projecte “Integrar i promoure les problemàtiques globals als ensenyaments científico-tècnics”.

PER QUÈ L’EDITEM?

Per facilitar al professorat d’educació secundària eines per impartir el seu currículum des d’una mirada d’educació per al desenvolupament humà i sostenible, i capacitar així l’alumnat per a la transformació social a favor de la justícia global.

QUÈ HI PODEU TROBAR?

Trobareu editats els materials, recursos i reflexions que generi aquest projecte. Els materials publicats s’adrecen prioritàriament al professorat d’educació secundària de ciències i tecnologia.

COM HO FEM?

A través d’una metodologia cooperativa de recerca-acció, on un grup de professorat interessat en la temàtica comparteix  reflexions, dubtes, recursos didàctics i bones pràctiques entre ells, amb persones expertes en temàtiques específiques vinculades a l’educació global i científico-tècnica, amb professorat universitari i amb l’equip de coordinació del projecte.

En tres processos: el curs intensiu El repte d’educar per una ciutadania global i transformadora des de l’àrea de ciències i tecnologia a educació secundària (juliol 2016)

El grup de treball Educant per la ciutadania global des de ciències i tecnologia (curs 2016-17).

Jornades de síntesis i difusió (juliol 2017).

COM CONTACTAR?

Si tens interès en sumar-te a la iniciativa pots fer-ho contactant amb marina.caireta@uab.cat.

Aquest projecte està impulsat per l’Institut per a la Sostenibilitat de la UPC i l’Escola de Cultura de Pau de la UAB, gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona. Es realitza entre abril de 2016 i octubre de 2017.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s